Over Ons

Leuk dat je wilt weten wie er schuil gaan achter Heroic Tales. Misschien ben je benieuwd wie wij zijn of ben je op zoek naar een stukje vertrouwen in deze shop. Wat je reden ook mag zijn wij vertellen graag wie wij zijn.

Ons complete team bestaat uit Mark, Marieke, Remco, Laura, Shabuj, Jordi, Sharon en Chantal. Mark is, ondanks zijn kleine formaat, de grote kracht achter Heroic Tales en Marieke is zijn grote steun en toeverlaat.

Met Mark zullen je meestal contact zoeken met al je vragen en wensen. Ook is hij degene die je bestelling verwerkt en naar jou toe stuurt, terwijl Marieke andere taken van hem overneemt zodat de webshop zo soepel mogelijk kan blijven lopen. In 2010 zijn zij deze "Heroic Tale" begonnen toen er wat extra inkomen gewenst was na de geboorte van hun eerste kindje Kess. Wat eerst begon als een test groeide al snel uit naar een hobby, toen nog onder de naam Heroic Collectibles, maar daar stopte het voor Mark niet. Hij had per ongeluk iets gevonden waar hij heel zijn ziel en zaligheid in kwijt kon. En wat beter dan met producten die hij zelf ook enorm leuk vind? Een stapje meer doen om iemand aan het gewenste product te helpen vind hij ook niet meer als logisch. Iets wat bij andere shops, naar het schijnt, nog wel eens achterwege wordt gelaten. Meer dan eens krijgen Mark en Marieke foto's van klanten gestuurd, omdat ze deze blij hebben kunnen maken met het "perfecte cadeau". De dankbaarheid die uit de mails komt doet hen dan ook erg goed en wordt het met een foto helemaal afgemaakt. 
Doordat Heroic Tales een soort van kindje voor Mark is zie je dat ook terug in de huisstijl. Hij heeft van kleins af aan altijd al iets met zwaarden en harnassen gehad en heeft daardoor ook 8 jaar zwaardvechtlessen gevolgd en gegeven. Geen wonder dus dat de middeleeuwen terug te zien zijn in dit ontwerp.

Laten we dan ook zeker Thijs, Nick, Remco,Laura en Shabuj niet vergeten. Bijna allemaal zijn ze als klant bij Heroic Tales terecht gekomen en werden zo enthousiast over de service dat ze hebben besloten de handen uit de mouwen te steken om hun favoriete shop groter te maken. Deze trouwe mensen zal je in wisselende combinaties kunnen zien achter de stands als die van Dutch Comic Con of FACTS.

Hopelijk hebben wij je op een vermakelijke manier kunnen vertellen wie wij zijn en waar Heroic Tales vandaan is gekomen.

Wij zijn ook altijd benieuwd naar jouw Heroic Tale en hoe we jou kunnen helpen om deze nog mooier te maken. Daarom staat onze mailbox altijd wagenwijd voor jou open.