Betaalmiddelen

 

Hieronder zullen we alle betaalwijzen één voor één voor je uitleggen, zodat het helemaal duidelijk is hoe en wat je betaald.

 

iDeal:

iDeal is tegenwoordig niet meer weg te denken op internet en tegenwoordig wordt dit miljoenen keer per dag gebruikt. Als je voor iDeal kiest ga je eigenlijk internetbankieren bij je eigen bank. Onze shop en iDeal zorgen er samen alleen voor dat alles, zoals bedrag, rekeningnummer en onze naam, al is ingevuld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is in te loggen en goed te keuren, daarna keer je weer terug op onze shop en zul je te zien krijgen dat je hebt betaald en dat wij met je bestelling aan de gang zullen gaan.

Als je dit doet dan ben je ook in de veilige omgeving van je eigen bank en bent dus NIET aanwezig in onze shop. Wij zien dus niets van jouw (inlog)gegevens!

 

Paypal:

Paypal werkt bijna hetzelfde als iDeal, met eigenlijk één verschil. Dat verschil is dat je hier niet naar een rekeningnummer overschrijft, maar naar een mailadres.

Ook hier zijn alle gegevens al voor je ingevuld en is het alleen nog een kwestie van bevestigen. Paypal biedt ook een service voor geschillen.

Paypal-betalingen gebeuren in een door Paypal beveiligde omgeving en ook hier kunnen wij je (inlog)gegevens niet inzien.

 

Credit Cards:

Wij accepteren twee soorten credit cards en dat zijn VISA en Mastercard bij bestellingen van €25 of hoger. Wederom werkt dit bijna hetzelfde als iDeal en Paypal. maar hier zit een groot verschil tussen waar je beter rekening mee kan houden.

iDeal en Paypal zijn betaalwijzen die meteen afgewerkt worden, maar de credit cards worden meestal 's nachts pas verwerkt. Wij wachten altijd af of deze betalingen succesvol zijn geweest voor we met je bestelling aan de gang kunnen gaan. Mocht je dus iets willen hebben, maar heb je een snelle levering nodig dan raden wij aan om een andere betaalwijze te kiezen.

 

Bankoverschrijving:

Deze wijze van betalen bieden wij niet standaard meer aan, maar wordt nog wel geaccepteerd. Neem hiervoor contact op met ons via mail of Whatsapp.


 

V-Pay en Banccontact/Mistercash:

Dit zijn de duitse en belgische varianten van wat wij iDeal noemen.

 

Billink:

Achteraf betalen. Jouw bestelling wordt door Billink betaalt en deze zal de rekening naar jou toe sturen die jou 14 dagen uitgestelde betaling geeft. Billink, beschikbaar bij bedragen vanaf €25, heeft een grens van €250 wat ze jou voorschieten ongeacht of dat nu één of meer bestellingen is. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de Billink servicemedewerkers. Deze manier van betalen raden wij sterk af om te gebruiken bij bestellingen met een pre-order. Dit omdat de rekening van Billink meestal sneller binnen valt dan dat het product geleverd kan worden.

 

Bankoverschrijving vooraf:

Bankoverschrijving is wat je gewend bent. Je logt in bij je bank en vult alle gegevens in die je van ons hebt gekregen. De volgende dag, of zelfs dezelfde dag nog, is je betaling afgewerkt. Wij vragen je bij deze manier om ons een seintje te geven, zodat we je betaling in de gaten kunnen houden. Betaling via deze wijze vanuit het buitenland kan enkele dagen duren.

Doordat de vraag naar deze wijze van betaling, dankzij iDeal, sterk is afgenomen de afgelopen jaren hebben wij besloten deze niet meer standaard aan te bieden voor onze nederlandse klanten. Op verzoek kunnen wij dit nog wel aanbieden. Voor buitenlandse klanten is de optie nog wel standaard beschikbaar.