Harry Potter feestje

Niets is leuker dan een themafeestje, zeker niet voor iemand die echt compleet fan van iets is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Harry Potter feestje? Er zijn veel verschillende manieren om een Harry Potter kinderfeestje te organiseren, waarbij er leuke ideeën te bedenken zijn voor ieder budget. Heroic Tales biedt een aantal geweldige producten die je goed kunt gebruiken op een Harry Potter feest, maar geeft ook graag tips waar je zelf mee aan de slag kunt!

De mooiste aankleding voor jouw party

Ga je zelf een Harry Potter feestje organiseren? Dan kun je bij Heroic Tales terecht voor een aantal leuke producten die de aankleding helemaal compleet gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan bordjes, bekers, slinger en servetten, speciale verjaardagskaarsjes met afbeeldingen van de verschillende huizen, zet een schaal Smekkies in alle smaken op tafel of bak iets lekkers in een Griffoendor siliconenvorm. Je kunt ook muffins of cupcakes maken en ze vervolgens in Harry Potter stijl serveren met cakebakjes en vlaggetjes. Kortom: mogelijkheden genoeg in onze webshop. En niet ongelangrijk, je bent, samen met het juiste cadeau, meteen helemaal klaar voor het feestje en alle spreuken alvast gaan oefenen.

Het juiste cadeau voor iemand die een Harry Potter feestje geeft

Ben je uitgenodigd voor een Harry Potter feestje en wil je het perfecte cadeau meenemen? Ook dan kun je helemaal losgaan in onze online winkel! Al voor een klein budget heb jij een geweldig Harry Potter cadeautje voor je gastheer of gastvrouw. We noemen graag enkele voorbeelden: • Set van pen en boekenlegger • Griffoendor notitieboekje • Een echte Zweinstein stropdas (verschillende huizen beschikbaar) • prachtige sieraden • Harry Potter mokToverstaf van zijn of haar favoriete karakter. En zo kunnen we echt nog wel een tijdje doorgaan. Neem gewoon even een kijkje in ons assortiment voor alle Harry Potter spullen.

Tips: zo maak je je feestje compleet

Wil jij met een klein budget je Harry Potter kinderfeestje compleet maken? Nog een paar extra tips dan: • Verstuur uitnodigingen in HP-stijl, zoals de brief die Harry kreeg toen hij 11 werd en naar Zweinstein mocht. • Maak cupcakes in de stijl van de verschillende huizen! Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde vulling (en creëer je eigen sorteerceremonie) of decoratie in de kleur groen, rood, geel of blauw. • Zorg dat je op de achtergrond de soundtrack van de Harry Potter films aan hebt staan, om je gasten gelijk in de sfeer te krijgen. Wij wensen je alvast heel veel plezier!