Tijdverdrijver/ Time Turner

Gegevens

We kunnen helaas niet garanderen dat je tegelijkertijd naar je werk en naar de bioscoop kunt, maar gelukkig is de Harry Potter time turner ook gewoon een gaaf sieraad dat niet mag ontbreken in jouw HP verzameling. Hermione gebruikte het in de verhalen om verschillende vakken tegelijk te kunnen volgen en dankzij de time turner werden ook de levens van Buckbeak en Sirius Black gered. De time turner uit Harry Potter wordt geleverd aan een ketting, zodat je deze om je nek kunt hangen als je dat wil. Het product wordt echter geleverd met een mooi houten display, zodat je de tijdverdrijver ook gewoon netjes kunt neerleggen tussen je andere verzamelobjecten. Deze laatste manier raden we toch wel aan, omdat de halsketting vrij fragiel is en de vergulding ervan niet berekend is op veelvuldig dragen. De Harry Potter Timeturner is uiteindelijk meer een replica dan een sieraad, maar dat betekent ook dat je er over het algemeen langer van kunt genieten.

De Harry Potter time turner heeft een doorsnee van ongeveer 3.5 centimeter. Wil je de time turner kopen maar is deze niet op voorraad? Neem gerust even contact op, wij zorgen er graag voor dat deze zo snel mogelijk bij je geleverd kan worden.

Meer informatie
Art.nr.
nob7017
Fabrikant
Noble Collection
Nog maar 1
SKU
nob7017
€ 59,95
  • Gratis verzending vanaf € 60,- (anders € 4,95 - België klik hier )
  • Besteld voor 16:00u, morgen in huis *

Vraag over dit product?

  • Stuur ons je vraag in een appje

    Voeg het telefoonnummer 06-51967943 toe aan je contactpersonen. Start een gesprek en stel je vraag.

  • Of gebruik ons contactformulier
    Stel je vraag over Tijdverdrijver/ Time Turner

Echte fans!

Ben je ook fan van onze leuke spullen? Stuur dan jouw leukste foto op naar info@heroictales.nl en wie weet plaatsen wij jouw foto op de website.

Marjolein de Haas
Marjolein de Haas
Michael Raymakers
Michael Raymakers
Kelly Panis
Kelly Panis
Bianca Schaap
Bianca Schaap
Jessica Keller
Jessica Keller
Sabine Strating
Sabine Strating
Sammy Nijboer
Sammy Nijboer
Annelieke Deij
Annelieke Deij