Dobby

Als je fan bent van Harry Potter, heb je natuurlijk een groot hart voor Dobby de huiself. Dobby was de huiself van de familie Malfoy, maar werd een van de beste vrienden van Harry. Met een slimme sok-truc kreeg Harry hem vrij en werd Dobby onvoorwaardelijk trouw aan zijn redder. Dobby komt wat bang over en schuilt regelmatig achter Harry’s rug, maar als het erop aankomt beschermt hij zijn vriend optimaal. Dobby heeft zelfs zijn leven gegeven om Harry te redden. Daarom zien veel fans Dobby als dé held achter Harry.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Word zelf een beetje Harry Potter met Dobby de huiself aan je zijde

Als echte Harry Potter fan wil je natuurlijk niets liever dan eruitzien als jouw held. Bij Heroic Tales kun je hier alles voor bestellen. Kleding, toverstokken en andere magische accessoires; wij hebben het allemaal! Maar natuurlijk is een echte Harry Potter outfit (of collectie) niet compleet zonder Dobby de huiself. Daarom hebben wij verschillende uitvoeringen van dit dappere magische wezentje in huis. Neem bijvoorbeeld een diorama van Dobby, een onderdeel van de Magical Creatures lijn van Noble Collection. Een mooi beeldje waarmee jij jouw Harry Potter collectie compleet maakt.

Nog veel meer moois uit de toverwereld

Naast Dobby de huiself hebben we natuurlijk nog veel meer leuke producten voor fanatieke Harry Potter verzamelaars. Denk bijvoorbeeld aan Harry Potter speelgoed. Koop je eerste toverstaf of een unieke speelkaarten. Er is volop keuze!

Stel gerust je vragen of plaats meteen je bestelling

Heb je het ideale exemplaar van Dobby de huiself, of een ander Harry Potter artikel, gevonden? Dan kun je dit direct in onze webshop bestellen. Heb je vragen over een bepaald product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, want we geven graag persoonlijk antwoord op al je vragen.

  • Grootste assortiment Harry Potter toverstokken
  • Persoonlijk antwoord op al je vragen
  • Meer dan 300 producten op voorraad