Hufflepuff Cup Gruzielement

Gegevens

Deze beker is een erfenis van één de oprichters van Zweinstein / Hogwarts, Helga Hufflepuff. Het is een kleine gouden beker met twee handvatten en heeft een das aan de zijkant. De das is ook het symbol voor Hufflepuff als afdeling op Hogwarts / Zweinstein. Van deze beker is ook bekend dat deze bepaalde magische krachten zou bezitten. De tekst gaat hieronder verder.

Hoogte: 13 cm

Niet geschikt om uit te drinken

Meer informatie
Art.nr.
NOB8689
Fabrikant
Noble Collection
Tijdelijk uitverkocht
SKU
NOB8689
€ 59,95
  • Gratis verzending vanaf € 60,- (anders € 4,95 - België klik hier )
  • Besteld voor 16:00u, morgen in huis *

Alhoewel het niet bekend is welke krachten dit zouden zijn is het goed in te denken dat dit met eten of drinken te maken heeft, aangezien Helga Huffelpuf erg goed was met spreuken die met eten en huiselven te maken hadden. De gedeelde mening is dat deze beker de grondlegger is geweest voor het magische transport van het eten en drinken van de keuken naar de Grote Zaal van Hogwarts. Door de eeuwen heen bleef de Hufflepuff Cup in het bezit van de familie. Hepzibah Smith was degene die het aan Tom Riddle liet zien en vertelde dat ze er nooit afstand van wilde doen. Ook was zij in het bezit de hanger van Salazar Slytherin. Twee dagen later werd Hepzibah dood gevonden en waren de Hufflepuff cup en Slytherin locket verdwenen. Tom heeft deze twee zaken gebruikt om stukken van zijn ziel in te plaatsen en er op die manier een Horcrux / Gruzielement van te maken. Als Voldemort gaf hij de Cup in bewaring aan de dooddoener Bellatrix Lestrange

Vraag over dit product?

  • Stuur ons je vraag in een appje

    Voeg het telefoonnummer 06-51967943 toe aan je contactpersonen. Start een gesprek en stel je vraag.

  • Of gebruik ons contactformulier
    Stel je vraag over Hufflepuff Cup Gruzielement

Echte fans!

Ben je ook fan van onze leuke spullen? Stuur dan jouw leukste foto op naar info@heroictales.nl en wie weet plaatsen wij jouw foto op de website.

Marjolein de Haas
Marjolein de Haas
Michael Raymakers
Michael Raymakers
Kelly Panis
Kelly Panis
Bianca Schaap
Bianca Schaap
Jessica Keller
Jessica Keller
Sabine Strating
Sabine Strating
Sammy Nijboer
Sammy Nijboer
Annelieke Deij
Annelieke Deij