The One Ring

Gegevens

Zeg je Lord of the Rings (LotR), dan zeg je The One Ring. Gesmeed door Lord Sauron zelf in de vuren van Mount Doom. Met deze ring smeedde hij nog 19 ringen en allemaal waren ze onder de macht van deze Ene Ring. 3 Ringen gingen naar de elven, 7 naar de dwergen en de laatste 9 gingen naar de mensheid. Bij deze laatste waren de gevolgen voor de dragers extreem wreed, want deze 9 koningen kregen zelfs na hun dood geen rust van Sauron. Ze werden Nazgul, ook bekend als Ringwraiths, en moesten op zoek naar de ring die bij Smeagol, die uiteindelijk de naam Gollum kreeg, in bezit was. Gollum verloor de ring en Bilbo Baggins vond hem kort daarna. Tijdens een spelletje verspeelde Gollum de ring en werd hij zelfs gespaard door Bilbo ondanks dat hij hem neer kon steken met Sting. Jaren verstreken voordat Frodo, samen met Gandalf en Sam, op reis ging om de Ene ring te vernietigen op de plek waar hij was gemaakt.

The Noble Collection heeft van deze lotr ring een vergulde replica gemaakt die je ook echt kan dragen doordat er ook een ketting van 60 cm bijgeleverd wordt.

Maat: 20 mm

Meer informatie
Art.nr.
nob0903
Fabrikant
Noble Collection
Tijdelijk uitverkocht
SKU
nob0903
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 60,- (anders € 4,95 - België klik hier )
  • Besteld voor 16:00u, morgen in huis *

Vraag over dit product?

  • Stuur ons je vraag in een appje

    Voeg het telefoonnummer 06-51967943 toe aan je contactpersonen. Start een gesprek en stel je vraag.

  • Of gebruik ons contactformulier
    Stel je vraag over The One Ring

Echte fans!

Ben je ook fan van onze leuke spullen? Stuur dan jouw leukste foto op naar info@heroictales.nl en wie weet plaatsen wij jouw foto op de website.

Marjolein de Haas
Marjolein de Haas
Michael Raymakers
Michael Raymakers
Kelly Panis
Kelly Panis
Bianca Schaap
Bianca Schaap
Jessica Keller
Jessica Keller
Sabine Strating
Sabine Strating
Sammy Nijboer
Sammy Nijboer
Annelieke Deij
Annelieke Deij