Retour

 

Het kan gebeuren dat een product niet aan je verwachtingen voldoet en dat je het terug wil sturen. Dat kan natuurlijk, binnen 14 dagen na ontvangst, want dat recht heb je en wij zullen je hier graag in begeleiden. Wij zullen het betaalde bedrag binnen 14 dagen aan jou vergoeden en, waar het kan, dezelfde manier van betaling gebruiken. Wel is het ons toegestaan om te wachten tot wij de teruggestuurde artikelen in goede orde hebben ontvangen of dat er bewijs is geleverd dat de artikelen onderweg zijn. Wij hanteren geen administratiekosten en spreekt het voor zich dat je geen kosten hoeft te betalen voor het terugstorten van je betaling.
Let wel op dat het product, waar dit van toepassing is, ongebruikt is en dat wij graag de orginele verpakking, waar mogelijk, terug ontvangen.

Voor onze administratie willen wij je vragen om de ons RETOURFORMULIER te downloaden en ingevuld mee te sturen, zodat je ons op deze manier helpt om jouw retour vlot af te kunnen handelen.

 

Wil je meer informatie over herroepingsrecht dan vind je dat in onze algemene voorwaarden.

 

 

Garantie

 

Ook kan het gebeuren dat dingen eerder kapot gaan dan dat je zou mogen verwachten. En of dat nu is door transport, fabrieksfout of normaal gebruik hier moet een passende oplossing voor komen.

Omdat elke situatie weer anders is willen we je vragen om ons te laten weten wat er is gebeurd. In de meeste gevallen zullen we ook vragen om foto's en raden dan ook aan om deze meteen met je melding mee te sturen, zodat we de situatie ook sneller voor je op kunnen lossen.

 

Klachten

 

Gelukkig krijgen we deze niet vaak, maar elke klacht nemen wij zeer serieus. Het oplossen van jouw klacht is dan ook hetgene wat we zullen doen,

Graag vragen wij je dan ook ons je klacht te laten weten via ons CONTACTFORMULIER of via info@heroictales.nl. 

Ook kan je ervoor kiezen om ons te bellen, alleen wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar. In dat geval is een voicemail altijd welkom en zullen wij je terugbellen.

En mocht alles echt tegenzitten dan zijn we zelfs met de gewone post bereikbaar op onderstaand adres:

 

Heroic Tales

Chopinstraat 40

5011 VK Tilburg

(+31) 06-51967943 (ma t/m vr 17.00-21.00)

Wij zullen altijd binnen 2 werkdagen (uiterlijk 14 dagen) reageren op je klacht en met jou samenwerken om zo tot een passende oplossing te komen waar iedereen mee eens is.

Mochten wij, om wat voor reden dan ook, meer tijd nodig hebben om actief met jouw klacht aan de gang te kunnen zullen wij dit ook laten weten.

 

Ben je het hier niet mee eens of ben je het er niet mee eens wat de oplossing van de klacht is, dan verwijzen we je graag door naar de afdeling Bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Heroic Tales bij is aangesloten.