Wat is nu het verschil tussen de standaard en de deluxe Onzichtbaarheidsmantel?

Eindelijk kunnen wij Dreuzels de Onzichtbaarheidsmantel, in het engels Invisibility Cloak, kopen en gaan bedenken wat we allemaal gaan doen als we niet te zien zijn. Super leuk, maar Wow! stuff heeft twee verschillende versies uitgebracht, standard en deluxe, en dan vraag je je snel af wat het verschil is. Laat ons beginnen met te vertellen dat er bij de standaard een klapstandaardje zit waardoor je jezelf kunt filmen zonder de hulp van anderen. Een klapstandaardje is natuurlijk voldoende, maar het blijft natuurlijk wel een beetje behelpen. Bij de deluxe versie is dat een stuk makkelijker, want daar is een tripod (driepoot) bij geleverd die jouw smartphone prima vast kan houden.

Alles leuk en aardig natuurlijk, maar is er ook verschil bij de mantel zelf? Het antwoord is ja. Natuurlijk is de deluxe Onzichtbaarheidsmantel van een zwaardere kwaliteit dan de standaard, maar doordat hij visueel ook beter is is het een 1:1 replica van degene die je in de film kon zien. Hetgene wat het beste te zien is aan de rand. Bij de deluxe versie is hij afgewerkt met een extra rand met een verstrengelde slang. Hieronder zie je de standaard en deluxe

Standaard Onzichtbaarheidsmantel

Deluxe Onzichtbaarheidsmantel

Invisibility cloak Onzichtbaarheidsmantel deluxe

In de volgende video krijg je een indruk wat je allemaal kan doen met de gratis app.

Conclusie

Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar de zwaardere kwaliteit, want deze maakt het simpelweg gewoon af. Hopelijk hebben wij jou duidelijk kunnen maken wat het verschil is en ben je net zo enthousiast geworden als ons over deze geweldige mantels.